Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Περί εκτρώσεως...

Έχοντας στο μυαλό μου το φοβερότερο από όλα έγκλημα, αναζήτησα στο διαδίκτυο περισσότερες πληροφορίες. Έψαξα μόνο 5 λεπτά. Τόσο μόνο μπόρεσα να αντέξω. Βίντεοσκοπήσεις από εκτρώσεις, φωτογραφίες, θλιβερά στατιστικά, σχόλια, απόψεις υπέρ - κατά της εκτρώσης κ.α. Όλα αυτά τάραξαν την ψυχή μου. Ποιο πολύ με τάραξε η άποψη μερικών που νομίζουν ότι την στιγμή της έκτρωσης το έμβρυο δεν αισθάνεται τίποτα απολύτως γιατί είναι πολύ μικρό και δεν έχει ανεπτυγμένο νευρικό σύστημα και άλλες τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.







Διαβάστε ένα μικρό δείγμα:



''Σχεδόν το 99% των εκτρώσεων σήμερα γίνεται μεταξύ 1-2 μηνός της κυήσεως οπότε για να γίνει κατανοητό γιατί μιλάμε, την 6η εβδομάδα της κυήσεως, δηλαδή 1 1/2 μηνός κύηση, το έμβρυο ζυγίζει 1,5 γραμμάριο και έχει μήκος 9-14 χιλιοστά!. Οι διάφορες ιστορίες φρίκης που δήθεν το έμβρυο σε αυτό το στάδιο πονάει και υποφέρει είναι για γέλια. Το έμβρυο στην αρχή της κύησης είναι ένας ατελής οργανισμός του οποίου το νευρικό σύστημα, άρα και οι αισθήσεις, δεν έχουν αναπτυχθεί. Ακόμη και όταν γεννηθεί το παιδί δεν αντιδρά στα ακουστικά ερεθίσματα, μηχανικά πιάνει το δάκτυλό σας στο χέρι του κτλ. ''


πηγή: http://atheofobos.blogspot.com/2007/11/blog-post.html



Blogger αθεόφοβε, πραγματι δεν φοβάσαι Θεό. Η απάντηση σε όσα γράφεις περί εκτρώσεως θα την βρεις εδώ: http://ektrosi.blogspot.com/. ΠΡΟΣΟΧΗ η ιστοσελίδα περιέχει σοκαριστικές βιντοσκοπήσεις. Εάν δεν αντέχετε, καλύτερα να μην τις δείτε.



Η έκτρωση είναι έγκλημα. ΤΕΛΟΣ. Όλες οι απόψεις ύπερ της εκτρώσεως πηγάζουν από ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα υλιστικά, και τίποτα περισσότερο.


  • Πότε οι άνθρωποι αυτοί θα καταλάβουν ότι τα πάντα στο σύμπαν ΔΕΝ είναι μόνο ύλη. Υπάρχει και η ψυχή.


  • Πότε ''οι αρμόδιοι περί ψυχής'' ρασοφόροι θα παραδεχτούν ότι δεν ξέρουν τίποτα περί ψυχής και θα αφήσουν το πεδίο ελεύθερο για την μελέτη της ψυχής και την κατανόηση της.


  • Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι από την ψυχή πηγάζουν τα συναισθήματα, τα οποία είναι εντονότερα από τα ερεθίσματα των αισθήσεων. Το σώμα πονά μόνο για όσο το νεύρο στέλνει μυνήματα πόνου στον εγκέφαλο. Η ψυχή είναι δυνατόν να πονά για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τα τράυματα να την εμποδίζουν να βρει το δρόμο της προς της αιώνια ευδαιμονία.


  • Η ψυχή υπάρχει και πριν από την σύλληψη. Δεν γεννίεται εκείνη την ώρα. Δεν φυσάει κανένας δημιουργός και τσουπ ''καλώς την'', δημιουργείται από το τίποτα. Και το σπουδαιότερο: Η ψυχή ενσαρκώνεται την στιγμή ακριβώς της σύλληψης, και όχι μετά από μία, πέντε ή εικοσιτρείς εβδομάδες. Την στιγμή της έκτρωσης το έμβρυο έχει ψυχή. Και εκείνη την ώρα η ψυχούλα του πονάει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο (καθώς και η ψυχή της μητέρας), γιατί πρέπει να φύγει την στιγμή που ακόμα δεν είδε τίποτα σε αυτό τον κόσμο και η ενσάρκωσή της έγινε άδικα.


Για την ψυχή αναφέρουν οι Ολύμπιοι σε μήνυμά τους: ''Δεν υπάρχει θάνατος και ζωή, δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Τα πάντα είναι εναλλαγές ύλης και ενέργειας. Η ζωή και ο θάνατος είναι οι πύλες της γνώσης, η μία του υλικού και η άλλη του υπερβατικού κόσμου. Η ψυχή είναι φωτογενής ύλη και αποτελείται από συστατικά της ουσίας του Όλου Φωτός. Ανανεώνεται συνέχεια από μόνη της, αναπαράγεται, δεν φθείρεται, δεν γερνά, δεν πεθαίνει. Είναι αθάνατη.'' και σχετικά με την έκτρωση αναφέρουν: ''Η έκτρωση είναι εγκληματική πράξη και αθέτηση υπόσχεσης που δόθηκε σε κάποια άλλη διάσταση από τους γονείς στην ερχόμενη για ενσάρκωση ψυχή. Σε άλλα επίπεδα συμβίωσαν σαν αγαπημένοι φίλοι με τον πατέρα ή τη μητέρα. Η ψυχή που εκδιώκεται με τον τρόπο αυτό( της έκτρωσης) φεύγει περίλυπη και απογοητευμένη.''

(τα παραπάνω είναι αποσπάσματα από το βιβλίο του Γ. Καλογεράκη ''Η Μεγάλη Προετοιμασία''.)


Στις οικογένειες στις οποίες έχουμε έκτρωση βιώνεται ένα σύνδρομο το οποίο οι επιστήμονες το έχουν ονομάσει ''Μετεκτρωτικό σύνδρομο διαβίωσης'' ( περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.dailygreece.com/2007/09/post_167.php )

και το οποίο δημιουργεί σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά πέραν αυτών των καταθλιπτικών συνδρόμων που δημιουργεί στη μαμά. Για τα ψυχολογικά προβλήματα που δημιουργούνται στη μαμά παραθέτω μία πραγματική ιστορία που βρήκα σε σχετική ιστοσελίδα:

''ήταν μια οικογένεια με 2 παιδιά που τα μεγάλωναν λιτά με τα απολύτως απαραίτητα .τα πάντα στο σπίτι τους ήταν μετρημένα γιατί η οικονομική κατάσταση του τότε καιρού δεν επέτρεπε πολυτέλειες αλλά ούτε και περίσσια .Η μητέρα ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος αφού συζήτησε με τον άνδρα της, την αδελφή της, μια φίλη όπως γίνετε συνήθως αποφάσισαν να μην γεννηθεί αυτό το παιδί γιατί ηταν αδύνατο να το συντηρήσουν. Προχώρησαν στην επέμβαση και μετά από λίγες ώρες γύρισε στο σπίτι της, αισθανόταν απαίσια και ένοχη αλλά ήταν η μόνη λύση για τα τότε δεδομενα δεν κοινώνησε για πολλά χρόνια και πολλές φορές όταν ερχόταν στο μυαλό της η πράξη της έκλαιγε.πέρασαν πολλά χρόνια ξεχάστηκε το γεγονός ώσπου ένα πρωινό μετα απο πολλα χρονια.......εκείνο το πρωινό ήταν να παρουσιαστεί σαν φαντάρος ο γιος της σε ενα στρατόπεδο πεζοναυτών. Την ώρα που έπινε τον καφέ του να φύγουν ολοι μαζί να τον συνοδέψουν της λεει....

-βρε μητέρα είδα ένα όνειρο σήμερα και είμαι κάπως. (παρότι δεν τα πιστεύω) φοβισμένος ...μπήκε στο σπίτι μας ενας νεαρός 2-3 χρόνια μικρότερος απο εμένα και μου είπε οτι ...εμένα η μητέρα μας. Δεν με άφησε να είμαι μαζί σου σήμερα... δεν με άφησε να παίξω ποτέ μαζί σας, να γελάσω, και να κλάψω... Του απάντησα δεν εχω αδελφό μια αδελφή μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερη. Αυτός επέμενε να σε ρωτήσω, τι έκανες κάποιο πρωινό του Μάρτη; και να σου πω οτι οπως μεγαλώσαμε εμεις θα μεγάλωνε και αυτός. Η μητέρα του οταν άκουσε αυτά λιποθύμησε ........φυσικά είπε στα παιδιά της τι έκανε εκείνο το πρωινό...''

πηγή: http://www.dailygreece.com/2007/03/post_81.php

Γυναίκες που έχετε μέσα σας μια ψυχούλα. Εύχομαι ποτέ να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να κάνετε έκτρωση. Η τελική απόφαση είναι πάντα δική σας. Αυτή η ψυχούλα ήρθε στην ζωή για κάποιο σκοπό, όπως ήρθε και η δικιά σας. Μην την αφήσετε να φύγει. Σκεφτείτε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ προτού πάρετε μια τέτοια απόφαση.

Τέλος για δείτε αυτήν την παρουσίαση η οποία δεν έχει σχέση με την έκτρωση αλλά με το μεγαλείο της ΖΩΗΣ. Αξίζει να το παρακολουθήσετε...


http://rapidshare.com/files/123748749/hope.pps.html







Δεν υπάρχουν σχόλια: