Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

2012 τι μέλλει γενέσθαι.




















Τα τελευταία χρόνια, κοιτάζω τον ουρανό και διακρίνω όλο και πιο δύσκολα το καταγάλανο χρώμα του. Τα γκρίζα σύννεφα απλώνονται γρήγορα και εμποδίζουν τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν στην επιφάνεια της γης και να λούσουν τα πλάσματα της με το ζωογόνο φως. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή μας. Οι θεωρίες οργιάζουν, φουντώνουν και θεριεύουν. Και όμως όλα μένουν στα λόγια. Όλοι μας υποψιαζόμαστε, άλλα δεν κάνουμε ουσιαστικά τίποτα. Δεν δραστηριοποιούμαστε, παρά βλέπουμε όλο το σκηνικό που ξετυλίγεται μπροστά μας σαν πρόβατα επί σφαγής. Σαν θεατές μιας κινηματογραφικής προβολής, καθόμαστε στα καθίσματά μας ακίνητοι και σιωπηλοί και παρακολουθούμε ταινία τρόμου, την οποία φαίνεται να την απολαμβάνουμε κιόλας. Έχουμε γίνει μαλθακοί και αποχαυνωμένοι. Έχουμε ευνουχιστεί. Κοιμόμαστε βαριά και μεταξύ μας δεν βλέπω να ξυπνάμε έγκαιρα, γιατί βλέπεις το ατομικό συμφέρον είναι πολύ δυνατό ναρκωτικό. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη. Το κυριότερο είναι ότι με σοκάρει η απάθεια που δείχνουμε όλοι μας, σχεδόν σε όλα τα ουσιαστικά θέματα της ζωής μας. Καταστρέφουμε το ίδιο μας το σπίτι και φαίνεται να μην ανησυχούμε στο ελάχιστο. Αν δεν θέλουμε εμείς οι ίδιοι να σώσουμε τους εαυτούς μας πως περιμένουμε από τους άλλους να έρθουν και να μας σώσουν.
Αν μέχρι τώρα πιστεύουμε ότι έχουμε δει πολλά, ε τότε...

























(Αναδημοσίευση άρθρου από http://ellania.pblogs.gr/ )

Τα καλυτέρα έρχονται..
Κάτι εντυπωσιακό θα συμβεί! Κάποιοι το ξέρουν εδώ και χρόνια! Κάποιοι το ήξεραν εδώ και χιλιάδες χρόνια! Κάποιοι το εκμεταλλεύονται και θα το εκμεταλλευτούν ακόμη περισσότερο ενώ οι περισσότεροι, δηλαδή εσείς και εγώ ζούμε στην άγνοια, μονίμως βαθιά νυχτωμένοι γιατί η γνώση είναι δύναμη και «αυτοί» έχουν και την γνώση και την δύναμη. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ζούμε ή μάλλον πλησιάζουμε να ζήσουμε σε κάποιο κομβικό σημείο της ανθρώπινης ιστορίας.
Project Camelot.
Επίσημο σχέδιο του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών που ενεργοποιήθηκε, ω της συμπτώσεως και αυτό το 1964. Υποτίθεται πως ο σκοπός αυτού του σχεδίου ήταν η επιστημονική πρόβλεψη πολέμων και η εφαρμογή προληπτικών μέτρων από την κυβέρνηση για την αποφυγή τους. Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος είχε αποφασιστεί η επάνδρωση να γίνει μόνο από επιστήμονες... Έτσι επιλέχτηκαν περιοχές, όπως η Λατινική Αμερική, όπου είχαν ξεσπάσει διάφορα επαναστατικά κινήματα ως πεδίο πειραματισμού και έρευνας.
Μία μικρή σημείωση: Είναι σαφέστατη η σχέση των γεγονότων που συνέβησαν εκείνη την εποχή. Από τον Αλλιέντε στην Χιλή έως τα γεγονότα της Κύπρου υπάρχει μία ακολουθία γεγονότων που δείχνει ένα κοινό σχέδιο δράσης. Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι πως η Χιλή σήμερα διαθέτει στο έδαφός της τα περισσότερα και μεγαλύτερα τηλεσκόπια και ραδιοτη-λεσκόπια του κόσμου και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα... Η Κύπρος, χωρίς να ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη τής σχεδιαζόμενης επανένωσης, ένα ξέρω με βεβαιότητα: Κανείς δεν μιλάει για την Τρίτη εγγυήτρια δύναμη την Βρετανία και κανείς δεν θα μιλήσει ποτέ για τα εδάφη που κατέχει στην Κύπρο, στο Ακρωτήρι και στην Δεκέλεια, αφού εκεί βρίσκεται ένα μεγάλο κομμάτι του Echelon... Είναι σαφές πως οι πόλεμοι δεν γίνονται ούτε για το πετρέλαιο, ούτε για φονταμενταλιστικούς λόγους, ούτε επειδή κάποιος ξύπνησε στραβά. Γίνονται για να δημιουργούνται ζώνες απροσπέλαστες με επικυρίαρχους είτε Αμερικάνους, είτε Νατοϊκούς, είτε ΟΗΕ δες, αφού όλοι το ίδιο μαγαζί εκπροσωπούν.
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα καταλάβετε λίγο παρακάτω γιατί, πως όλο
το σχέδιο κατέρρευσε εξ αιτίας ενός Νορβηγού κοινωνιολόγου του Johan Galtung, που ενώ τον είχαν καλέσει να μετέχει στο πρόγραμμα, βλέποντας πως οι σκοποί του προγράμματος ήταν κάτι παραπάνω από ύποπτοι, έκανε φοβερό αγώνα για να ειδοποιήσει τους Χιλιανούς και τους υπόλοιπους επιστήμονες τι γίνεται και που είχαν μπλέξει. Το πρόγραμμα επισήμως διακόπηκε, γιατί όπως είπαν, «υπήρχαν διαφορές στην αντίληψη και ερμηνεία των επιστημόνων, αφού προέρχονταν από διαφορετικές κουλτούρες και εθνότητες». Έτσι ανατέθηκε σε ανθρωπολόγους και κοινωνιολόγους να γράψουν ανάλογα συγγράμματα, ώστε να κατανοηθούν όλες οι πολιτισμικές αντιλήψεις. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ολοκληρώθηκε αφού ο πολύς Σάμουελ Χάντιγκτον στην «Σύγκρουση των πολιτισμών», έβαζε στην σκακιέρα και την τρομοκρατία...
Έτσι το όλο σχέδιο μετονομάστηκε σε CRESS από τα αρχικά των λέξεων που σημαίνουν Κέντρο Έρευνας Κοινωνικών Συστημάτων και εκτός από τον στρατό συμμετέχει πλέον και το SORO (Γραφείο Ειδικών Αποστολών). Φυσικά τους σκοπούς του σχεδίου τους έχετε καταλάβει έστω και εξ απαλών ονύχων. Μπορώ όμως να σας πω, πως μέσω αυτού του προγράμματος, επιλέγονται περιοχές του πλανήτη (και κάντε μόνοι σας τους συνειρμούς ποιες είναι αυτές... α! μπείτε και στο google maps και ρίξτε μια ματιά το τι σκάψιμο πέφτει στα Σκόπια, στο Κόσσοβο και αλλού και θα καταλάβετε περισσότερα), που έχουν ιδιαίτερο επιστημονικό, γεωλογικό, μαγνητικό και ενεργειακό ενδιαφέρον. Καμία σχέση με πετρέλαια ή αέρια...αυτά είναι για αυτούς που βλέπουν μεσημεριανάδικα και εξαντλούν τη ζωή τους στο κομμωτήριο.... Το σχέδιο που όπως είπαμε αρχικά, κατέρρευσε από έναν Νορβηγό, ξαναβγήκε στο φως από την Νορβηγία! Οι αποκαλύψεις είναι πολλές και απίστευτες είναι όμως πέρα για πέρα αληθινές και επίσημες!
Στο Νορβηγικό νησί Spitsbergen κοντά στην πόλη Longyearbyen στο αρχιπέλαγος Svalbard και σε απόσταση 1.120 χιλιομέτρων από τον Βόρειο πόλο η κυβέρνηση επισήμως κατασκευάζει το « Svalbard Global Seed Vault»
Πρόκειται επισήμως για μία τεράστια αποθήκη τροφίμων που έχει προϋπολογισμό για την Νορβηγική κυβέρνηση οκτώ εκατομμύρια δολάρια, ήδη 750.000 δολάρια διέθεσε το Ίδρυμα Gates, ναι του γνωστού Βασιλάκη των Windows και άγνωστο ποσό διέθεσαν οι κυβερνήσεις της Σουηδίας, Φινλανδίας, Δανίας και Ισλανδίας που οι πρωθυπουργοί τους όλοι μαζί έριξαν τον θεμέλιο λίθο στις 19 Ιουνίου 2006.
Τα εγκαίνια της βάσης έγιναν 26/2/08. Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γιενς Στόλτενμπεργκ: «Είναι η ασφαλιστική μας δικλείδα, είναι η Κιβωτός τον Νώε που θα διασφαλίσει τη βιολογική ποικιλότητα για της επερχόμενες γενιές»!
Μεταξύ των δεκάδων προσκεκλημένων που συγκεντρώθηκαν στην κιβωτό, ήταν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ουανγκάρι Ματάι από την Κένυα.
Μεταξύ άλλων η Nordic Gene Bank από το 1984 έχει συλλέξει 4,5 εκατομμύρια ποικιλίες φυτών που προσφέρουν τροφή στον άνθρωπο. Αν ήδη έχετε παραξενευτεί, τότε διαβάστε τις παρακάτω επιστολές που δημοσιευτήκαν από σημαντικό Νορβηγό πολιτικό. Το όνομα δεν δημοσιεύεται ούτε και οι φωτογραφίες του με τον Πρωθυπουργό της Νορβηγίας, αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ίδια του τη ζωή:


«Είμαι ένας Νορβηγός πολιτικός. Σκοπός τον μηνύματος μου είναι να πω πως πολλά δύσκολα πράγματα θα συμβούν από το 2008 έως το 2012.
Η Νορβηγική κυβέρνηση κατασκευάζει όλο και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρώτησα στο κοινοβούλιο, απάντησαν πως αυτό γίνεται για την προστασία του πληθυσμού. 'Όταν ρώτησα πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα, απάντησαν πριν από το 2011.
Το ίδιο κάνει το Ισραήλ, αλλά και πολλές άλλες χώρες επίσης. Ξέρουν αλλά δεν ενημερώνουν τον κόσμο για να μην δημιουργήσουν πανικό.
Κάτι έρχεται από το διάστημα και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων, σπόρων και φυτών στην περιοχή Svalbard με την συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών και φυσικά και σε πολλές άλλες περιοχές. Αυτά προορίζονται για να σώσουν μια ελίτ ισχυρών ανθρώπων, αλλά και αυτούς που θα βοηθήσουν στο ξαναχτίσιμο όπως γιατροί επιστήμονες κ.λπ.
Όσο για μένα, ήδη ξέρω πως θα ζήσω και πέρα από το 2012, αφού θα πάω στην περιοχή Mosjoen μία υπόγεια στρατιωτική βάση που βρίσκεται σε μεγάλο βάθος. Η βάση αυτή είναι έτοιμη και χωρίζεται σε τρεις τομείς.
Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την δυνατότητα διάσωσης 2.000.000 Νορβηγών, ενώ οι υπόλοιποι που θα μείνουν αβοήθητοι στην επιφάνεια, θα σκοτωθούν χωρίς καν να γνωρίζουν τι έχει συμβεί.
Όλοι οι τομείς αλλά και οι βάσεις συνδέονται με τούνελ που διαθέτουν μία μορφή υπερεξελιγμένων βαγονέτων.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Συχνά κλαίω για αυτούς που θα μείνουν πίσω. Είναι κρίμα που τόσοι πολλοί, θα το μάθουν λίγο πριν όλα τελειώσουν. Η κυβέρνηση λέει ψέματα στους πολίτες από το 1983 έως σήμερα. Όλοι οι κορυφαίοι πολιτικοί στην Νορβηγία, γνωρίζουν τι θα συμβεί, αλλά δεν λένε λέξη από φόβο μήπως χάσουν τα βαγονέτα που θα τους οδηγήσουν στις αρκτικές βάσεις που θα είναι ασφαλείς.
Αν κάποιος από αυτούς μιλήσει, είναι νεκρός στα σίγουρα. Αλλά πλέον δεν με νοιάζει για τον εαυτό μου. Το ανθρώπινο είδος, στο σύνολό του, αλλά και τα υπόλοιπα ζωικά είδη πρέπει να επιβιώσουν. Ο κόσμος πρέπει να μάθει!
Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι ενήμερες γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί και πρέπει να το πουν στους πολίτες τους. Αυτοί που θα μείνουν να σωθούν μόνοι τους, θα πρέπει να πάνε σε ψηλά βουνά και να βρουν σπηλιές όπου θα αποθηκεύσουν τρόφιμα (κονσέρβες λέει το κείμενο) και νερό για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, πάρτε μαζί σας χάπια κατά της ακτινοβολίας και ειδικές στολές επίσης κατά της ακτινοβολίας.
Αν και θα ήθελα να πω Θεέ μου βοήθησέ μας, ξέρω πως δεν θα το κάνει. Μόνο ο καθένας μόνος του μπορεί να κάνει την διαφορά. Σας παρακαλώ ξυπνήστε!
Θα μπορούσα να σας γράψω) με ψεύτικο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι άλλο πλέον. Όταν ξέρεις αυτά τα πράγματα ο φόβος φεύγει, γνωρίζοντας πως το τέλος είναι κοντά.
Σας εγγυώμαι 100% πως αυτά τα πράγματα θα συμβούν. Έμειναν μόνο τέσσερα χρόνια για να προετοιμαστείτε για το τέλος τον παιχνιδιού. Μαζέψτε όπλα και φτιάξτε ομάδες επιβίωσης και βρείτε όλοι μαζί ένα μέρος που θα είστε ασφαλείς για αρκετό καιρό.
Ρωτήστε με οτιδήποτε και θα σας απαντήσω για οτιδήποτε μαθαίνω τουλάχιστον για την Νορβηγία και την σχέση της με όλο αυτό. Κοιτάξτε γύρω σας. Παντού κατασκευάζονται υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτιά σας! Ρωτήστε της κυβερνήσεις σας τι κατασκευάζουν και αυτοί θα σπεύσουν να σας τυφλώσουν με τα ψέματά τους.
Υπάρχουν σημάδια πως μία άλλη φυλή βρίσκεται ανάμεσά μας. Δείτε την Νορβηγική ελίτ και θα καταλάβετε. Δεν είναι αυτοί που δείχνουν και αυτοί πως λένε ότι είναι... Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους αλλά και στο μυαλό τους.
Να θυμάστε πως αυτοί που μένουν στις πόλεις ή γύρω από αυτές το 2012, είναι αυτοί που θα χτυπηθούν πρώτοι και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα ο στρατός θα βγει να μαζέψει επιζώντες, με διαταγή να σκοτώνει όποιον δεν δέχεται να πάει μαζί τους στις βάσεις και να μαρκαριστεί με έναν αριθμό και μία ταμπέλα. (tag λέει το κείμενο)
Είδα επίσης στο site σας να γράφει και η Benazir Bhutto. Ο θάνατό της ήταν μία τραγωδία. Έχω συναντηθεί με τη Benazir, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, αλλά και με άλλοyς παγκόσμιους ηγέτες όπως βλέπετε και στις άλλες φωτογραφίες.
Ο κόσμος πρέπει να μάθει η συμβαίνει πριν είναι πολύ αργά. Πιέστε τις κυβερνήσεις, γιατί αυτοί απλά και αθόρυβα θα εξαφανιστούν.
Αλλά σας λέω αυτό: Μην φύγετε σιωπηλά μέσα στη νύχτα (εννοεί μην αποδημήσετε εις κύριον ζώντας μέσα στην άγνοια). Πάρτε τα μέτρα σας για να είστε ασφαλείς με την οικογένειά σας. Δουλέψτε ομαδικά για να βρείτε τρόπους να λύσετε τα πολλά προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.
Φιλικά χαιρετίσματα



(Όνομα και υπογραφή ακολουθούν).


Ακούστε όμως και κάτι άλλο ενδιαφέρον. Όλοί ξέρουμε για τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές, οι οποίες σταμάτησαν εδώ και κάποια χρόνια. Τους πήρε ο πόνος λέτε; Ως συνήθως η τεχνολογία προχώρησε, έτσι δεν χρειάζεται να σκάνε βόμβες για να δημιουργήσουν τεράστιους υπόγειους χώρους. Σήμερα υπάρχουν μηχανές, όπως οι μετροπόντικες, οι οποίες είναι πυρηνοκίνητες και μπορούν, άκουσον-άκουσον να λιώνουν τον βράχο! Ψάξτε για «tbm nuclear» και δεν θα πιστεύετε αυτά που βλέπετε. Κάθε τέτοιο μηχάνημα στοιχίζει, σε τιμές 2000,13 εκατομμύρια δολάρια. Έχει μήκος 125 μέτρα και εγκαταστάσεις που έκαναν χρήση του είναι π.χ. στο Βουνό Yucca, το οποίο για να διαμορφωθεί στοίχισε ή μάλλον τους στοίχισε μέχρι τώρα, αφού θα ολοκληρωθεί έως το 2010... πενήντα οκτώ δις δολάρια. Είναι πολλά τα λεφτά λέμε! Συνεχίστε εσείς να τρώτε τα περί «εισαγόμενου πληθωρισμού» και άλλες ασυναρτησίες. Τα πάντα θα ακριβαίνουν με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς και «θα μας πάρουν και τα σώβρακα»! Βιάζονται οι «μάγκες» και πρέπει το μάρμαρο να το πληρώσουμε εμείς.-
Υπάρχουν και άλλα πάρα πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν γνωστά για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. Ψάξτε αυτά που σας λέω. Μην βιαστείτε να με βγάλετε μυθομανή ή «κουνημένη». Όλα μα όλα είναι ελεγμένα, κατά το δυνατόν και έχω κόψει πάμπολλα πράγματα, επειδή θεώρησα πως είτε δεν διασταυρώνονται ή είναι εύκολο να τα βρείτε κάπου αλλού. Ακόμα και την τελευταία στιγμή αφαίρεσα κομμάτια που δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν. Π.χ. στο επίσημο site της FEMA (fema.gov) ξέρετε εκείνη η υπηρεσία που αναλαμβάνει τα ηνία σε στιγμές κρίσης και που έχει το δικαίωμα από το σύνταγμα ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ να παραγκωνίσει, υπήρχε ολόκληρη μελέτη για πρόσκρουση ουρανίου σώματος η οποία λίγες μέρες πριν αφαιρέθηκε και γι' αυτό δεν την δημοσιεύω. Όμως πριν βιαστείτε να χαρακτηρίσετε τρελά τα σενάρια που είδατε και θα δείτε, αναρωτηθείτε το εξής: Περισσότερο τρελό δεν είναι το να δίνεται η άδεια στο κράτος μας να τυπώσει χρήμα και κατόπιν αυτό το χρήμα να τοχρωστάμε έντοκα σε κάποια «κεντρική τράπεζα»; Αν αυτό σας φαίνεται λογικό τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!
Αλλά δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω. Όταν εμείς λοιπόν αποβλακώνουμε εαυτούς και αλλήλους μέσα από ροζ ιστορίες, κίτρινους τύπους και «πράσσειν άλογα», κάποιοι κάνουν τόσο θαυμαστά πράγματα που η κοντόφθαλμη αντίληψη, που μας έχουν εκπαιδεύσει να έχουμε, δεν τα αντιλαμβάνεται ακόμα και αν γίνεται μπροστά στα μάτια μας. Για παράδειγμα:
Η «Οδύσσεια 2001» ίσως και να έχει σχέση με την «Οδύσσεια» που εκτοξεύτηκε το 2001 για τον Άρη...
Αν εγώ λοιπόν γράφω πράγματα περίεργα και ανήκουστα τότε ο vanGelis και η NASA, τι στο καλό κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: