Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Ανάλυση Του Μυστικού (THE SECRET)




Σήμερα διάβασα ένα άρθρο, το οποίο μου άρεσε πολύ και το δημοσιεύω αυτούσιο. Είναι δημοσιευμένο στην σελίδα http://ellania.pblogs.gr/ Διαβάζοντας το, θυμήθηκα τα λόγια του Morpheus προς τον Neo στην ταινία Matrix : "This is a sparring program, similar to the programmed reality of the Matrix. It has the same basic rules, rules like gravity. What you must learn is that these rules are no different than the rules of a computer system...some of them can be bent. Others...can be broken."


Όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα αυτό που ο καθένας αντιλαμβάνεται ως εξωτερική πραγματικότητα είναι παραίσθηση και συμβαίνει μόνο στον εγκέφαλο. Η Κβαντική Φυσική έχει απόδειξη επανειλημμένα ότι τα πάντα είναι ενέργεια, δηλαδή εάν πάρεις ένα αντικείμενο και το ανάλυσης σε ατομικό επίπεδο αυτό που θα δεις είναι σωματίδια και τα σωματίδια είναι ενέργεια, το ίδιο φυσικά ισχύει για το Ανθρώπινο σώμα . Είμαστε κωδικοποιημένη ενέργεια και επιπλέουμε μέσα σε ένα τεράστιο πεδίο ενέργειας το οποίο η επιστήμη ονομάζει «Unified Field» ενοποιημένο πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και ο διαχωρισμός είναι παραίσθηση.
Επίσης η Κβαντική Φυσική έχει απόδειξη ότι όταν δεν υπάρχει παρατηρητής τα σωματίδια μετατρέπονται σε κύματα και αυτό σημαίνει ότι , ένα σωματίδιο όταν μετατρέπεται σε κύμα υπάρχει ταυτόχρονα σε όλες τις πιθανές θέσεις στο χώρο. Δηλαδή όταν κλίνουμε τα μάτια μας και σταματάμε να παρατηρούμαι τότε τα πάντα στον χώρο βρίσκονται σε όλες τις πιθανές θέσεις. . Το πιστεύω μας είναι αυτό που κλειδώνει στην ουσία την πιθανότητα της θέσης του κάθε αντικειμένου. Για παράδειγμα η οθόνη του υπολογιστή μου είναι πάντα στην ίδια θέση διότι υποσυνείδητα πιστεύω ότι είναι εκεί. Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα αντικείμενα είτε είναι μετακινούμενα είτε είναι σταθερά. Εάν κάποιος έχει αμφιβολίες περί αυτού τότε θα πρέπει να μελετήσει λίγο πειράματα και εργασίες Κβαντικής Φυσικής
Το πείραμα αποδεικνύει ότι ο διαχωρισμός είναι παραίσθηση ,ήμαστε όλοι και όλα συνεχώς ενωμένοι ενεργειακά και ως παρατηρητές επηρεάζουμε απόλυτα αυτά που παρατηρούμε. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι ο εγκέφαλος δεν καταλαβαίνει την διαφορά ποτέ βλέπουμε κάτι και ποτέ το οραματιζόμαστε, για τον εγκέφαλο είναι ένα και το αυτό .
Αρκετοί Άνθρωποι λανθασμένα νομίζουν ότι ο Νους-Πνεύμα είναι ο εγκέφαλος. Ο εγκέφαλος απλά είναι ένα φίλτρο που φιλτράρει και αναλύει ένα παρά πολύ μικρό ποσοστό των πληροφοριών που έρχονται από τον κεντρικό Νου ασταμάτητα και οι οποίες είναι τεράστιου μεγέθους. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε τις σκέψεις μας μέσα από το πακέτο των πληροφοριών που λαμβάνουμε και δεν τις δημιουργούμε εμείς. Οι σκέψεις που επιλέγουμε λοιπόν , μέσα από αυτήν την ανάλυση δημιουργούμε πιστεύω και αυτά τα πιστεύω είναι τα προγράμματα που αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο και τα οποία προβάλουν αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως εξωτερική πραγματικότητα. Το υποσυνείδητο λοιπόν θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως ένα πρόγραμμα υπολογιστή με την διαφορά ότι είναι άπειρες φορές ανώτερο από τα προγράμματα που γνωρίζουμε. Δέχεται τα πάντα χωρίς να κριτικάρει τι είναι καλό και τι είναι κακό και μπορεί να προγραμματιστεί πολύ εύκολα από τρίτους . Δηλαδή όσο πιστεύουμε σε προσωπικό επίπεδο και σε συνολικό επίπεδο ότι 1+1=2 αυτό το πρόγραμμα θα συνεχίσει να ισχύει στην εξωτερική πραγματικότητα μας μέχρι να αλλάξουμε το πιστεύω μας περί αυτού.
Άρα το βασικότερο μέρος της ελεγχόμενης δημιουργίας είναι το υποσυνείδητο και για να αλλάξουμε την πραγματικότητα μας πρέπει να αλλάξουμε τα προγράμματα-πιστεύω που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο καταλαβαίνει μόνο την γλώσσα των εικόνων και των συμβολών. Για αυτό τον λόγο οπουδήποτε και να κοιτάξει κάποιος βλέπει σύμβολα. Πίσω από αυτά τα σύμβολα είναι αποθηκευμένη η πρόθεση εκείνου η' εκείνων που τα δημιούργησαν και το υποσυνείδητο δέχεται χωρίς ενδοιασμούς η' ερωτήσεις αυτήν την πρόθεση και την αποθηκεύει ως πιστεύω και αρχίζει αυτόματα να ισχύει στην εξωτερική πραγματικότητα μας χωρίς την άδεια στην ουσία του συνειδητού μας . Εάν γνωρίζουμε την πρόθεση που είναι κωδικοποιημένη πίσω από το σύμβολο και το απορρίψουμε συνειδητά τότε δεν έχει καμία ισχύ και δεν περνάει στο υποσυνείδητο.
Σκεφτόμαστε πάντα και μόνο με εικόνες ,για αυτό αν θα πω σε κάποιον να μου περιγράψει το εσωτερικό του αυτοκίνητου του το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό του είναι η εικόνα του εσωτερικού του αυτοκίνητου του και όχι ένα κείμενο που περιγράφει πως είναι το εσωτερικό του αυτοκίνητου του. Ο προγραμματισμός του υποσυνείδητου λοιπόν γίνεται με εικόνες και όσο πιο πολύ βλέπουμε την συγκεκριμένη εικόνα που επιθυμούμε όταν έχουμε τα μάτια μας κλειστά τόσο ποιο γρήγορα το πρόγραμμα θα μπει στο υποσυνείδητο και από εκεί και πέρα θα εμφανιστεί στην εξωτερική πραγματικότητα .
Συνεπώς το μυστικό είναι πολύ απλό και λέει ότι , Είμαστε παντοδύναμοι συν-δημιουργοί και αυτό που σκεφτόμαστε και πιστεύουμε με πάθος σαν να έχει είδη γίνει και να ανήκει στο παρελθόν μας, τότε θα εμφανιστεί 100% στην εξωτερική πραγματικότητα μας μέσω του συμπαντικού νόμου της έλξης . Κάποιος είπε, θα πεις στο βουνό να μετακινηθεί και το πιστεύεις τότε θα μετακινηθεί . Μας έχουν διδάξει να έχουμε περιορισμένα πιστεύω ,μπορούμε να απελευθερώσουμε τους περιορισμούς αλλάζοντας τα πιστεύω μας . Αυτό που επιθυμεί λοιπόν κάποιος θα πρέπει να το οραματιστεί ξανά και ξανά να πιστεύει ότι ήδη το έχει και επειδή ήδη το έχει πλέει σε πελάγη ευτυχίας την στιγμή του οραματισμού , διότι το κλειδί της δημιουργίας είναι το συναίσθημα .
Και επανέρχομαι πάλι στο υποσυνείδητο και την σχέση του με τα σύμβολα και για ποιο λόγο αναφέρθηκα σε αυτό. Θα περιγράψω μια πανίσχυρη τεχνική ελεγχόμενης δημιουργίας η οποία μπορεί να αλλάξει κατακόρυφα την ζωή εκείνων που θα αρχίσουν να την χρησιμοποιούνε χωρίς ενδοιασμούς. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν ότι τα κύτταρα του σώματος ανανεώνονται καθημερινά και αυτή η ανανέωση γίνεται βάση των πιστεύω προγραμμάτων που υπάρχουν μέσα στο υποσυνείδητο. Δηλαδή εάν έχει κάποιος το πιστεύω ότι όσο περνάνε τα χρόνια γερνάει τότε μαντέψτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα . Η επιστήμη έχει απόδειξη ότι τα κύτταρα του δέρματος ας πούμε ανανεώνονται τελείως κάθε μήνα η' αν θέλετε ανανεώνονται τελείως τα κύτταρα όλου του σώματος κάθε επτά χρόνια . Με λίγα λόγια τα κύτταρα παίρνουν εντολές από εμάς μέσω των πιστεύω που έχουμε μέσα στο υποσυνείδητο. Συνεπώς δεν υπάρχουν όρια, τα όρια τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι με τα πιστεύω μας .
Τεχνική ελεγχόμενης δημιουργίας . Πάρτε μια κόλα χαρτί και γράψτε αυτό που επιθυμείτε με λεπτομέρειες . Πχ εάν είναι αυτοκίνητο ας πούμε , γράψτε την μάρκα το μοντέλο το χρώμα ,περιγράψτε το εσωτερικό πως θέλετε να είναι ,γενικά λεπτομέρειες που επιθυμείτε. Εάν θέλετε να αλλάξετε κάτι στο σώμα σας γράψτε με λεπτομέρειες τι θέλετε , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική για οτιδήποτε τα όρια τα βάζετε εσείς οι ίδιοι .Μόλις τελειώσετε στην ίδια σελίδα δημιουργήστε ένα σύμβολο ότι θέλετε αρκεί να είναι απλό ώστε να μπορείτε να το θυμάστε λεπτομερειακά. Δηλώστε ότι το σύμβολο αυτό αντιπροσωπεύει ότι είναι γραμμένο στην σελίδα . Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα μαθηματικό πρόγραμμα το οποίο το υποσυνείδητο γνωρίζει απόλυτα τι σημαίνει για εσάς . Αρχίστε να οραματίζεστε το σύμβολο πλέον όσο πιο τακτικά μπορείτε και κυρίως πριν κοιμηθείτε και όταν ξυπνάτε η' όταν αυτοσυγκεντρώνεστε . Εάν δεν μπορείτε να δείτε το σύμβολο καθαρά τότε τοποθετήστε την σελίδα με το σύμβολο σε κάποιο τοίχο του χώρου σας και σας πληροφορώ ότι όταν θα κλείσετε τα μάτια σας και θα οραματισθείτε τον συγκεκριμένο τοίχο με την σελίδα θα δείτε το σύμβολο πεντακάθαρα .Συνεχίστε τον οραματισμό του σύμβολου όποτε σας δίνεται η ευκαιρία βάζοντας το συναίσθημα ευτυχίας ότι ήδη έχει γίνει χωρίς να σκέφτεστε τον στόχο και χωρίς να έχετε τον παραμικρό ενδοιασμό η' αμφιβολία περί αυτού . Επίσης εάν επιθυμείτε χρήματα εκτυπώστε την σελίδα του βιβλιαρίου τραπέζης σας που αναγράφει το πόσον που έχετε αυτή τη στιγμή , σβηστέ με διορθωτικό το πόσον και αναγράψτε αυτό που επιθυμείται η' προσθέστε μηδενικά στο υπάρχον , δημιουργήστε ένα σύμβολο στην ίδια σελίδα και χρησιμοποιείσθε την υπόλοιπη τεχνική οραματισμού .
Και τέλος να θυμάστε ότι το Σύμπαν δεν ενδιαφέρεται τι σκέφτεστε και ούτε ενδιαφέρεται εάν αυτό που σκέφτεστε είναι καλό η κακό!! Ενδιαφέρεται τι αισθάνεστε την ώρα που σκέφτεστε!! Το Σύμπαν δεν ενδιαφέρεται αν αυτό που αισθάνεστε είναι φόβος , χαρά , λίπη , μιζέρια , ευτυχία , εφορία κτλ , θα σας δώσει 100% αυτό που αισθανόσαστε χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς ερωτήσεις !! Εμείς διαλέγουμε λοιπόν αυτό που θέλουμε να βιώσουμε ως εμπειρία στο μέλλον μέσω των σκέψεων και συναισθημάτων που έχουμε στο παρόν . Εάν αισθανόμαστε φόβο για κάτι ελκύουμε Ανθρώπους, μέρη, γεγονότα, πράγματα ,που θα μας κάνουν να αισθανθούμε περισσότερο φόβο , εάν μισούμε κάτι ελκύουμε Ανθρώπους, μέρη, γεγονότα, πράγματα , που θα μας κάνουν να αισθανθούμε περισσότερο μίσος , εάν αγαπάμε κάτι ελκύουμε Ανθρώπους, μέρη, γεγονότα, πράγματα , που θα μας κάνουν να αισθανθούμε περισσότερο αγάπη και ου το κάθ' έξεις . Είμαστε Ανώτερα Πνευματικά Όντα που έχουν Ανθρώπινη εμπειρία και όχι Ανθρώπινα Όντα που έχουν Πνευματική εμπειρία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: