Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Περί συνομοσιολογίας και αποκάλυψης "μεγάλων" μυστικών


Πολλοί ''Έλληνες'' σήμερα καυχώνται για την ελληνική καταγωγή τους, για τα κατορθώματα των προγονών τους και για διάφορα μυστήρια του σύμπαντος, τα οποία έχει κρύψει η συμβατική ιστορία, αναμασώντας με στόμφο όσα έχουν διαβάσει σε διάφορα ελληνοκεντρικά βιβλία και περιοδικά.
Με εντολή του θεοσοφικού κλάδου της δυτικής μασονίας, το 1996-1997 περίπου εσημειώθη στην Ελλάδα έκρηξη παράγωγης βιβλίων εψιλονικού και ελληνοκεντρικού περιεχομένου (η παράγωγη συνεχίζεται μέχρι σήμερα), τα οποία στοχεύοντας στην απόκρυψη μεγαλυτέρων συνωμοσιών, απεκάλυψαν ελάσσονες συνωμοσίες, άγνωστες μέχρι τώρα, ώστε να παγιδέψουν σε ένα προκαθορισμένο ''matrix'' τα μυαλά όσων είχαν ελληνοκεντρικές τάσεις και ήσαν, επομένως, επικίνδυνοι ερευνητές.
Έτσι, κατά την τελευταία δεκαετία, περίπου, στην Ελλάδα (και εδώ και 2-3 χρόνια και σε Η.Π.Α. - Ευρώπη) ''αποδεσμευτήκαν'' κάποιες πληροφορίες, όπως περί κοίλης γης, τεχνητής σελήνης, αστρικής προελεύσεως των ελλήνων κλπ. ούτως, πολλοί ''νεοέλληνες'' φανατίζονται σήμερα υπέρ του ελληνικού πολιτισμού και κατά των υπονομευτών της Ελλάδος και θεωρούν ότι είναι απόγονοι των ένδοξων ελλήνων του παρελθόντος, οι οποίοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τα πατρώα κ.τ.λ..




Συμπέρασμα: ο εχθρός μπορεί να μειονεκτεί αριθμητικά, αλλά είναι πανούργος, είναι ένα βήμα πιο μπροστά και δεν θα πέσει αμαχητί! Μεγάλη προσοχή στο τι διαβάζεται και τι ενστερνίζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: