Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Μία Αγγελία


Προσέξτε συνέλληνες, και ειδικά όσοι το παίζεται πολύ μεγάλοι Ελληνες που λέτε πολλά και κάνετε λίγα. Συνήθως βέβαια είστε απόντες αδικαιολόγητα από προσκλητήρια. Τούτη την στιγμή τυχαίνει να γνωρίζουμε πάρα πολλά για αυτά που πρόκειται να συμβούν στους επόμενους μήνες. Υπάρχει όμως δέσμευση στην πληροφόρησή σας.

Αυτά που θα σας γράψουμε παρακάτω είναι σκληρή πραγματικότητα.

Κινδυνεύουμε αφάνταστα να περάσει δίπλα μας το τραίνο της σωτήριας επέμβασης, και να μην σταματήσει. Εχουμε και εμείς ξαναχτυπήσει τo καμπανάκι αλλά και άλλοι. Δεν το ακούσατε ή καταφύγατε στο γνωστό «Ελα μωρέ!». Ζητούμε την ομαδική ταυτόχρονη ακρόαση της μυθωδίας του Βαγγέλη Παπαθανασίου την 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκεύη και ώρα 21.30, όσων περισσοτέρων μπορούν. Τόσο δύσκολο !

Το πρόβλημα αφορά οποιονδήποτε Ελληνα ή Ελληνίζοντα, είτε Ορθόδοξο , είτε Καθολικό είτε Προτεστάντη. Είναι ζήτημα επιβίωσης του Πλανήτη και εμάς των ιδίων. Είναι μια επίκληση στις πραγματικές δυνάμεις που έχουν την δυνατότητα να επέμβουν και να μας βοηθήσουν.

Οι Συμπαντικοί νόμοι που λειτουργούν αμείλικτα δεν επιτρέπουν σε κανέναν την επέμβαση στα εσωτερικά του πλανήτη, αν ένα ποσοστό των κατοίκων δεν επικαλεσθούν την βοήθειά τους. Το κρίσιμο πλήθος είναι 144,060. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον αριθμό. Το γιατί εκτίθεται παρακάτω.

Η επέμβαση για την σωτηρία του Πλανήτη μπορεί να αποφασισθεί από στιγμή σε στιγμή. Αν δεν υπάρξει επίκληση παρόλο που γνωρίζουν τι συμβαίνει, θα θεωρήσουν ότι δεν χρειαζόμαστε, θα θεωρήσουν ότι βρισκόμαστε σε αρμονικές σχέσεις μεταξύ μας και θα μας αντιπαρέλθουν. Θα πείτε, έ! και τι έγινε; Θα σας πούμε τι θα γίνει. Αυτοί που απεργάζονται το κακό της Ανθρωπότητας και του πλανήτη (οι παγκοσμιοποιητές, Αγγλοσάξονες και Εβραίοι) επειδή θα συναντήσουν αντιδράσεις και δεν θα επιτύχουν άμεσα τον στόχο της δραστικής μείωσης του πληθυσμού της Γαίας όπως έχει αποφασισθεί πρόσφατα, θα εξαπολύσουν πόλεμο όχι με αεροπλάνα και κανόνια και άρματα και στρατούς. Αυτά είναι ξεπερασμένα. Εχουν το ΗΑΑRP με το οποίο θα ενεργοποιήσουν τις τεκτονικές πλάκες και ρήγματα της γεώσφαιρας καθώς και τα ηφαίστεια και η καταστροφή θα είναι δεδομένη. Παράλληλα θα υπάρξουν γιγαντιαία παλιρροϊκά κύματα για να συμπληρώσουν το κακό. Εμείς χωρίς άνωθεν προηγμένη βοήθεια θα βλέπουμε δίπλα μας τους δικούς μας να χάνονται χωρίς να μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Η κατάσταση είναι ακόμα αμναστρέψιμη. Αν τώρα κάποιοι περιμένουν από τον Γιαχωβεχαί που είναι ο ηγέτης του κακού, σωτηρία, ας την περιμένουν.

Αυτό που ζητάμε ούτε κακό ούτε επικίνδυνο είναι. Σκεφθείτε μόνον τις επόμενες μέρες για όσους θα έχουν την ατυχία να επιζήσουν. Ολόκληρος ο πλανήτης θα είναι δηλητήριο. Από την ατμόσφαιρα εως τις πηγές νερού, τα βρώσιμα είδη (ζωικό και φυτικό βασίλειο). Θα είναι καταδικασμένοι σε έναν αργό μαρτυρικό θάνατο.

Αν εσείς βλέπετε πουθενά στην όλη κατάσταση ότι μπορούμε να έχουμε κάποιο κέρδος ή να μας ωθούν άλλα ελατήρια από την συντροφικότητα μας και την Γή μας ...; ...;..Τότε αδιαφορήστε.

Αν όμως συλλαμβάνετε το μέγεθος και την βαθύτερη έννοια του εγχειρήματος, τότε κινηθείτε άμεσα προς κάθε κατεύθυνση και μεταδώστε το μήνυμά μας.

Το πόσοι θα συμμετάσχουν θα το μάθουμε και αν χρειασθεί, θα το επαναλάβουμε.

Οι Αργοναύτες
πηγή: http://diaelefsis.pblogs.gr/2009/08/ia-aggelia.html

2 σχόλια:

Φρίξος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φρίξος είπε...

Έαν κάποιος θέλει να ακούσει την Μυθωδία και δεν την έχει μπορεί να την κατεβάσει από εδώ (μουσική και στίχοι): http://rapidshare.com/files/

274218085/Vangelis_Mythodea.rar