Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Είναι το τέλος του κόσμου, όπως το ξέρουμε...

Είναι το τέλος του κόσμου, όπως το ξέρουμε...

Μετά τις οικολογικές καταστροφές που γίνονται εδώ και δεκαετίες, αρχίζει στις μέρες μας η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Κλίμα ανησυχίας επικρατεί και το μέλλον δείχνει το σκοτεινό του πρόσωπο. Τα χειρότερα έπονται... Μόλις άρχισαν. Η επόμενη 4 ετία θα είναι πολύ κρίσιμη.

Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους βέβαια, γιατί όλα πηγαίνουν βάσει του σχεδίου τους. Το σχέδιο αφορά την υποδούλωση όλων των ανθρώπων και την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μας το ανακοινώσανε κιόλας. Τώρα; ... έχουνε περάσει 2000 χρόνια από τότε. Γιατί; Για να συνηθίσουμε στην ιδέα και να μην μας έρθει ξαφνικά. Για να περάσει στο πετσί μας, στο DNA μας, στα γονίδια μας. Για να μεταλλαχθούμε μαζί με αυτή την ιδέα. Θα γυρίσουν και θα μας πούνε... Ε μα ήταν γραμμένο να γίνει, το είπε άλλωστε και ο άγιος προφήτης, "το στόμα του Θεού".

Αναγνώστη, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. Η ζωή δεν είναι θεατρικό έργο. Δεν είσαι ηθοποιός, δεν παίζεις κανένα ρόλο σε κανένα έργο. Μην γίνεσαι θρησκόληπτος, ΜΗ δέχεσαι τα πάντα που σου σερβίρουν μοιρολατρικά. Μη σκύβεις το κεφάλι. Αυτό ακριβώς θέλουν από σένα, για ναπετύχουν τα βρωμερά τους σχέδια.

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Η Ελεύθερη Βούληση είναι συμπαντική νομοτέλεια. Μη περιμένεις συνέχεια την βοήθεια εξ ουρανού. Οι πρόγονοί μας έλεγαν "συν ΑΘηνά και χείρα κίνει". Όλα μπορούν να αλλάξουν. Δεν θα είχε κανένα νόημα η ζωή αν όλα ήταν γραμμένα. Το μέλλον έρχεται σαν αποτέλεσμα των παρελθόντων πράξεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: